Pogoji in pravna obvestila

Z uporabo te spletne in mobilne storitve ter aplikacije za pametne telefone se strinjate s pogoji uporabe, zato jih natančno preberite.

 

Izjava o zasebnosti in varnosti podatkov

 


 

Uporabniški pogoji

Z uporabo te spletne in mobilne storitve ter aplikacije za pametne telefone se strinjate z njihovimi pogoji poslovanja, zato vas prosimo, da jih pozorno preberete.

Ime in avtorske pravice

Spletna stran www.wizi.si je last trgovske družbe CFLEET d.o.o. (dalje v besedilu Wizi).

Wizi omogoča uporabo storitev in vsebine spletne strani www.wizi.si, ki je urejena s temi Uporabniškimi pogoji.

Uporabniški pogoji predpisujejo pogoje in pravila za končne uporabnike in se nanašajo na uporabo spletnega in mobilnega servisa in namenskega programa za pametne telefone. Z uporabo servisa končni uporabniki potrjujejo, da se strinjajo s Splošnimi pogoji poslovanja in uporabe, in tako sprejemajo uporabo spletne strani www.wizi.si ter namenskega programa za pametne telefone v skladu z njimi.

Vsi materiali, ki so na www.wizi.si, so izključna intelektualna lastnina podjetja CFLEET d.o.o. in se lahko uporabljajo izključno z dovoljenjem nosilca avtorske pravice ter nosilca pravice na žig in/ali oblikovanje.

Podatki o podjetju:

CFLEET d.o.o.
Peske 19, 1236 Trzin
DDV ID: SI44096011
Matična številka: 7261411000
Odgovorna oseba: Vladimir Minovski
Osnovni kapital: 7.500,00 EUR
Št. računa: 29000-0052295758
Banka: UniCredit Banka

Osebni podatki

Uporabnik spletnega, mobilnega servisa in namenskega programa za pametne telefone je odgovoren za točnost in popolnost vnesenih podatkov pri registraciji in sprejema vso odgovornost za vse dejavnosti na svojem uporabniškem računu.

Uporabnik lahko svojo poizvedbo in komentarje pošlje pisno, po pošti ali elektronski pošti, a Wizi bo poslal pisni odgovor po pošti ali e-pošti v zakonskem roku.

V skladu s spletnimi pravili CFLEET d.o.o. se vsi klici snemajo, a telefonske številke in e-poštni naslovi se samodejno shranjujejo v bazo podatkov podjetja CFLEET d.o.o. Vsak klic in naročilo s pomočjo namenskega programa za pametne telefone hkrati predstavlja strinjanje uporabnika, da CFLEET d.o.o. to telefonsko številko in/ali e-poštni naslov lahko uporabi za informiranje o storitvi, spremembah v delovanju ter promocijskih akcijah, ki bi lahko bile koristne končnemu uporabniku. Podjetje CFLEET d.o.o. se obvezuje, da bo telefonske številke in e-poštne naslove uporabilo izključno samo za distribucijo informacij o poslovanju podjetja.

Odjava s spletnega, mobilnega servisa ali namenskega programa Wizi.

Če želite odjaviti svoj uporabniški račun, se obrnite na [email protected], in mi se vam javimo v najkrajšem možnem času.

Cena

Wizi se obvezuje jasno, vidno in čitljivo označiti cene storitev, a storitve spletnega, mobilnega servisa ali namenskega programa za pametne telefone so brezplačne.

Drugo

Pristop spletni strani www.wizi.si ali Wizi namenskemu programu za pametne telefone je lahko včasih moten zaradi del, vzdrževanja ali uvajanja novih vsebin in v izrednih okoliščinah, na katere ne vpliva podjetje Wizi, ki pa jih bomo poskušali odstraniti v čim krajšem roku.

Wizi si pridržuje pravico spremembe uporabniških pogojev in ne odgovarja za možne posledice, ki bi nastale zaradi takšnih sprememb. Navedene spremembe začnejo veljati z objavo na spletni strani www.wizi.si