Izjava o zasebnosti in varnosti podatkov

Wizi ceni vašo zasebnost, in zato so vaši podatki pri nas pazljivo shranjeni.

Vse posredovane informacije so zaščitene od pristopa tretje strani, ta pravila pa določajo in urejajo tudi, kako spletni, mobilni servis ter Wizi namenski program lahko uporabljajo in kako morajo ščititi vse informacije, ki jih prejmejo od uporabnika.

Zaščita vaših osebnih podatkov pomeni, da nikoli ne bomo zlorabili vaših osebnih podatkov na kakršenkoli način, vašega stika in osebnih podatkov ne bomo dajali tretji strani, razen z vašim dovoljenjem.

Osebni podatki so informacija, ki vas opredeli kot posameznika in to so vsi podatki, s katerimi se določa identiteta uporabnika (na primer ime in priimek, e-poštni naslov, naslov prebivališča in podobno).

Wizi bo obdeloval osebne podatke (na primer zbiranje, snemanje, organiziranje, shranjevanje, prilagajanje, izvajanje logičnih, matematičnih in drugih operacij) z namenom, da spozna nakupovalne navade uporabnika, v informativne namene in za reklamiranja storitev in proizvodov.

Z registracijo na spletni strani www.wizi.si, uporabniškim naročilom ali pristopom spletni strani uporabnik soglaša, da Wizi spletni in mobilni servis in namenski program obdelujejo njegove podatke, ki so navedeni v registraciji, podatke o naročilih kot tudi podatke, ki so dostopni v procesu plačila storitve.

Wizi bo uporabljal osebne podatke izključno za izpolnjevanje naročil uporabnika, v tehnične namene kot je administracija, in za izboljšanje in optimiziranje svojih storitev kot tudi za splošno komunikacijo z uporabnikom.

V primeru, da uporabnik ne želi več, da Wizi spletni in mobilni servis ter mobilni namenski program na kakršenkoli način obdelujejo njegove osebne podatke, ter zahteva brisanje teh podatkov, je uporabnik o tem dolžan obvestiti Wizi, in to z elektronskim sporočilom na elektronski naslov [email protected].

www.wizi.si uporablja „cookie“ programe. Cookeis oziroma Piškotki so neopazni dokumenti, ki se začasno shranjujejo na trdem disku in omogočajo, da naša spletna stran prepozna vaš računalnik, ko nas naslednjič obiščete. Služijo tudi za optimalno delovanje spletne strani in za izboljšanje uporabniškega pregledovanja in uporabe. Z obiskom in uporabo te spletne strani se strinjate tudi z uporabo piškotkov, ki jih lahko blokirate, tako boste še naprej lahko pregledovali spletno stran, toda nekatere možnosti vam ne bodo dostopne, tako bi blokiranje piškotkov lahko imelo negativen učinek na uporabo spletne strani.