Zakaj je Wizi Business opcija idealna za vas?

Ali poznate situacijo, ko pridejo vaši poslovni partnerji in jim morate zagotoviti prevoz do destinacije? Poleg tega vaši zaposleni pogosto potrebujejo mestni in medmestni prevoz? Wizi Business opcija je idealna rešitev za vse vaše težave s prevozom!

 

Kaj je Wizi Business?

Naše 18-letne izkušnje na področju profesionalnih prevozov in 30 milijonov prevoženih kilometrov na leto smo prenesli v premium poslovno storitev, ki ustreza vsem vašim potrebam in proračunu.

Letno začnemo več kot 430 podjetij v različnih situacijah, ko potrebujejo prevoz. Od prevozov z letališča in Meet & Greet storitev, mestnih in medmestnih voženj do prevozov na kongrese in konference ter različne vrste dogodkov.

V največji možni meri se prilagodimo vsem vašim potrebam, vi pa v vsaki situaciji veste, kaj dobite – zanesljiv, varen in hiter prevoz. Brez nepotrebnega čakanja, izgubljanja časa na parkiriščih ali razdraženosti zaradi prometnih zastojev.

Prepustite se našim profesionalnim voznikom in med vožnjo rešite nekaj poslovnih obveznosti!

 

Wizi Business prednosti

Ne glede na to, ali se vam mudi na sestanek ali potrebujete prevoz s postaje ali letališča, v Wizi Business opciji prihranimo čas vam in drugim.

Naša vozila pridejo še hitreje, imate možnost vnaprejšnjega načrtovanja prevoza, celotna uporabniška izkušnja pa je prilagojena vašim potrebam.

Ob koncu meseca prejmete zbirni račun za prevozne storitve, ki ga lahko preprosto vnesete v računovodsko dokumentacijo. Poleg tega lahko pri svojem Wizi agentu kadar koli preverite stanje svoje vožnje ali vožnje svojih zaposlenih.

Zakaj Wizi Business?

  • – vedno razpoložljiva vozila s prednostjo pri dodeljevanju voženj in statusom VIP
  • 27 mest v treh državah
  • profesionalen pristop do vaših zaposlenih, strank, poslovnih partnerjev in gostov
  • možnost rezervacije vnaprej
  • prevzem na letališčih in trajektnih pristaniščih ter avtobusnih in železniških postajah
  • tehnična in administrativna podpora strankam z enim računom za vse prevozne storitve
  • druge ugodnosti

Wizi Business in za zasebne potrebe? Zakaj ne!

Ustvarite svoj mesečni urnik voženj in sebi in svojim bližnjim olajšajte prevoz v najrazličnejših vsakodnevnih situacijah.

Medtem ko vi opravljate svoje številne obveznosti, naj vaši otroci z našimi profesionalnimi vozniki še lažje, varneje in zanesljiveje pridejo v šolo in na različne druge dejavnosti.

Najemite nas za prevoze na letališča in postaje ter za zasebna potovanja. Na začetku ali koncu počitnic boste bolj sproščeni, brez nepotrebnega stresa in težav s prevozom.

Gibajte se na delo in z dela brez skrbi glede časa in parkiranja ali pa nas preprosto pokličite, ko greste po nakupih ali želite dostaviti manjšo stvar ljubljeni osebi.

Vsi posebni dogodki, kot so rojstnodnevne zabave, poroke, dekliščine in fantovščine, bodo vam bolj udobni in sproščeni, saj je Wizi tu za vas – varen prevoz po dobri zabavi.

 

Še danes izpolnite prijavo in čim prej vas bomo kontaktirali s prilagojeno ponudbo za vas in vaše podjetje.