Zakaj izbrati franšizno obliko poslovanja, kot je Wizi partner?

Eden od ključnih korakov pri zagonu lastnega avtotaksi podjetja je odločitev o poslovnem modelu. Če razmišljate o začetku kariere v taxi industriji ali že imate izkušnje v tem sektorju, je franšizni model “Wizi partner” morda vaša idealna priložnost. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morali razmisliti o tej možnosti.

 

Zagotovljena podpora in strokovno vodenje

Eden najpomembnejših dejavnikov uspeha v poslovnem svetu sta podpora in strokovno vodenje. Če postanete partner Wizi, postanete del poslovne skupnosti, ki podpira vas in vaš poslovni uspeh. To pomeni, da na poti do uspeha niste sami. Wizi je prek Cammea že prestal vse izzive in ve, na kaj morate biti pozorni. V celotnem procesu vam zagotavljamo izobraževanje in podporo ter vam tako dajemo potrebno samozavest in znanje.

 

Zmanjšano tveganje poslovnega neuspeha

Franšizni poslovni model prinaša manjše tveganje neuspeha v primerjavi z začetkom povsem novega podjetja. Zaradi zagotovljenega izobraževanja in strokovne podpore ter standardiziranih procesov, katerih učinkovitost je bila že potrjena v praksi, imate večjo gotovost v uspeh svojega poslovanja. Poleg tega vam franšizing omogoča, da se vključite na trg, ki že ima potrebo po storitvah, ki jih ponujate.

 

Poslovanje pod prepoznavnim imenom

Gradnja prepoznavnosti na trgu zahteva veliko truda, časa in denarja. Z nakupom franšize Wizi postanete del inovativnega vrednostnega sistema, v katerega so vtkane dolgoletne izkušnje Cammea. To pomeni, da dobite že pripravljen sistem z dokazanimi rezultati. Stranke vam bodo lažje zaupale, vi pa boste potrebovali manj časa, da dokažete svojo kakovost in dosežete uspeh.

 

Kot partner Wizi začenjate svoje poslovanje z ugodnostmi

  • Izkušnje pri ustvarjanju blagovne znamke Cammeo, ki je delovala 18 let in je pridobila zaupanje svojih uporabnikov. 
  • Ponujamo vrhunske in standardizirane storitve za razliko od številnih konkurentov na trgu.
  • Zagotavljamo popolni know-how, pridobljen z dolgoletnimi izkušnjami in inovacijami.
  • Zagotavljamo usposabljanje prek edinstvene akademije Wizi.
  • Na voljo imate podporo strankam, ki je na voljo 24/7.
  • Uporabljajte sistem Taxi Navigator, ki olajša operativni del dela in omogoča večji zaslužek.
  • Na voljo imamo različne vrste vozil, vključno z vozili s tovarniško vgrajenim plinom, kar je najboljša izbira za avtotaksi prevoz.
  • Upravljamo celotno logistiko voznega parka ter skrbimo za vzdrževanje vozil in opreme.

 

Skratka, ob podpori in strokovnem znanju Wizi lahko izkoristite potencial izjemne vrednosti. Potrebujete le podjetnost, strokovnost in predanost, da dosežete popoln uspeh.

Postanite partner Wizi in začnite svojo vozniško kariero s podporo inovativne blagovne znamke, prijavite se še danes prek te povezave.