Varno potujte z Wizijem

Varnost vseh naših ljudi – voznikov in potnikov je naša najpomembnejša prioriteta. Da bi bila vaša vožnja prijetna, mora biti najprej varna na vseh ravneh.

Zato vam danes predstavljamo nekaj Wizi funkcij, ki bodo vašo varnost v naših vozilih dvignile na še višjo raven.

 

Delite podrobnosti o vožnji

V vsakem trenutku svoje Wizi vožnje lahko delite svojo trenutno lokacijo in številko vozila, v katerem se nahajate.

Poleg tega, da ste vi varni, imajo vaši bližnji z enim klikom na voljo vse podrobnosti o vaši trenutni lokaciji in vožnji.

 

Vaša telefonska številka ostane skrita

Med vsakim stikom z voznikom prek aplikacije, klica ali sporočila SMS ostane vaša telefonska številka skrita, da bi čim bolj zaščitili vašo zasebnost.

To pomeni, da voznik ne more zlorabiti vaših podatkov ali stopiti v stik z vami po vožnji.

 

Ocenite vožnjo in voznika

Vaše mnenje nam je pomembno, zato vas vabimo, da po vsaki vožnji ocenite vožnjo in voznika. Bodite iskreni glede svoje izkušnje vožnje z Wizijem.

Na ta način nam boste pomagali nenehno izboljševati naše storitve, poleg tega pa bomo lažje prepoznali voznike, ki se ne držijo Wizi standardov.

 

Poskrbimo za vaše izgubljene stvari

Vsakomur se zgodi, da v naglici v vozilu pusti nekaj svojih stvari. Če se to zgodi tudi vam, ne skrbite.

Pokličite naš klicni center in izberite številko mesta, kamor ste se odpravili vožnjo, in takoj bomo stopili v stik z voznikom, da boste lahko čim prej prevzeli svoje stvari. Dokler jih ne pridete prevzeti, jih hranimo na varnem mestu. Vendar ne pozabite, da je skrb za vaše stvari odvisna izključno od vas, mi pa bomo storili vse, kar je v naši moči, da vam jih vrnemo, če jih pozabite ali izgubite.

 

Podpora strankam vam je vedno na voljo

Če ste imeli neprijetno izkušnjo vožnje, vas pozivamo, da vse podrobnosti o vožnji pošljete našemu oddelku za pomoč strankam na e-poštni naslov [email protected].

Naši sodelavci vam bodo odgovorili v zakonskem roku ter vam z veseljem nudili pomoč in podporo v najrazličnejših situacijah, ki se lahko pojavijo med potovanjem.

 

Potujte varno in udobno z Wizijem!