V Wiziju plačujte, kot želite – hitro, varno in preprosto

V današnjem digitalnem svetu sta udobje in preprostost ključna dejavnika pri vsakem potovanju. Spremembe so stalne in razpoložljivost različnih načinov plačevanja ni več trend, temveč nuja.

Wizi kot hrvaška taxi blagovna znamka, ki ustvarja trende v svetu mobilnosti, svojim uporabnikom ponuja različne načine plačevanja.

 

Klasični načini plačila

Wizijeve vrednote so varnost in udobje. Za nas je absolutna prioriteta, da se vsak naš potnik počuti varno in udobno v vsakem trenutku uporabe naših storitev.

Zato smo v vseh vozilih Wizi ohranili standardne načine plačevanja za naše starejše uporabnike in vse tiste, ki imajo radi klasične načine plačevanja.

Če želite plačati z gotovino ali katero koli vrsto kreditnih kartic, lahko to storite preprosto in enostavno.

Prijazni in ustrežljivi vozniki Wizi vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja, povezana s ceno vožnje in načinom plačila.

 

Plačajte s kartico v aplikaciji ali prek Wizi računa

Vsi, ki želijo svoje stroške nadzorovati neposredno iz aplikacije Wizi, lahko to storijo s plačilno kartico iz aplikacije ali prek Wizi računa.

Račun Wizi je znesek, ki je v aplikaciji na voljo za plačevanje voženj. Plačate ga lahko tako, da se obrnete na naše sodelavce na naslovu [email protected] in v hipu bo izbrani znesek na voljo na vašem računu Wizi.

Prek naših družabnih omrežij lahko osvojite tudi zneske v različnih nagradnih igrah, zato še naprej spremljajte vse novice iz Wizi sveta. Poleg tega je lahko plačilo na račun Wizi odlično darilo za ljubljeno osebo, ki resnično potrebuje prijetne in varne vožnje s taksijem!

 

Najsodobnejši načini plačevanja

Wizi postavlja trende v regiji, ko gre za najsodobnejše načine plačevanja.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj tehnologije nove generacije ali pa imate raje alternativne načine plačevanja, lahko doživite vožnjo brez bremena gotovine ali kartic – plačujte z Aircash ali mBills aplikacijo.

Preprosto odprite izbrano aplikacijo na pametnem telefonu in plačajte vožnjo z Wizijem v le nekaj korakih, brez stresa in nepotrebnega čakanja.

 

Ne glede na to, kateri način plačila izberete, želimo, da izkusite varnost, udobje in preprostost potovanja, ki jih zagotavlja Wizi.

Naj bo vaš novi način potovanja korak naprej pri ustvarjanju vaše vizije svobode!