Cammeo je postal Wizi: Dobrodošli v novo poglavje

Dragi potniki,

z velikim navdušenjem in ponosom danes naznanjamo začetek novega poglavja v naši bogati zgodovini. Vaš dolgoletni partner v prevozu, Cammeo, bo odslej vozil pod novim imenom – Wizi.

 

Zgodovina srečuje prihodnost

Cammeo je z leti postal sinonim za zanesljivost, inovativnost in kakovost v svetu taxi prevozov. To ni konec poti, temveč evolucija; korak naprej v našem poslanstvu, da vam zagotovimo še boljšo storitev. Kot Wizi ohranjamo vse, kar ste vzljubili pri Cammeu, hkrati pa širimo svoja obzorja in bogatimo vaše potovalne izkušnje.

 

Več kot le ime

Kot Wizi še naprej uvajamo inovacije in izboljšujemo vse vidike vaše potovalne izkušnje. Naše novo ime odraža preprostost naročanja, pa tudi varnost, udobje in zanesljivost po nižji ceni, vrednote, ki smo jih vedno cenili, zdaj pa jih še bolj poudarjamo.

 

Prenovljena identiteta, enaka predanost

Čeprav se naša vizualna identiteta in ime spreminjata, naša predanost vašemu zadovoljstvu ostaja nespremenjena. Z Wizijem boste še naprej uživali v vseh storitvah, ki jih pričakujete, z novimi, vznemirljivimi funkcijami in izboljšavami, ki še prihajajo.

 

Predanost inovacijam

Sprememba imena pomeni tudi našo ponovno predanost inovacijam. Pripravljamo številne novosti, ki bodo obogatile vašo vsakdanjo vožnjo in ponudile naprednejše možnosti za vaše poslovne potrebe.

 

Prihodnost z Wizi

Pripravljeni smo na prihodnost in se veselimo, da vas bomo v njej vodili kot Wizi. Ne glede na to, ali potujete poslovno ali uživate v zasluženem dopustu, je Wizi vaša pametna izbira za potovanja, ki ih bodo vodili pravi profesionalni vozniki.

Zahvaljujemo se vam za vaše nadaljnje zaupanje v Cammeo. Ko vstopamo v to novo razburljivo obdobje, kot Wizi, nam sledite na naših prenovljenih komunikacijskih kanalih, sodelujte v dialogu in delite svoje zgodbe o potovanjih z Wizi. Vaš glas in izkušnje so naš največji navdih za rast in izboljšave.

V ime celotne ekipe Wizi se vam zahvaljujemo za vaše zaupanje in podporo v preteklih letih. Veselimo se, da vas bomo vozili pod novim imenom in še naprej skupaj potovali.

 

Wizi